Noutăți

facebook instagram twitter youtube linkedin

4 Bursieri MERIDIS CTIC 2019 Profesori si Nikki CiornaSfarșitul lunii mai și începutul lunii iunie au fost pline de sărbători pentru liceele din țară, în timp ce elevii din clasa a XII-a au sărbătorit absolvirea liceului. În timp ce sute de elevi, părinți, profesori și prieteni s-au strâns împreună pentru a sărbători sfârșitul anului școlar, Bunul Samaritean Beiuș a avut plăcerea de a participa la festivități și de a-și continua tradiția în acordarea burselor de merit de 1200 lei pentru elevii de top.

Anul acesta, Bunul Samaritean a avut motiv de dublă sărbătoare, a celebrat două aniversări: ediția a X-a a burselor de merit la CNSV și ediția a V-a la CTIC în timp ce pentru Liceul Vocațional Pedagogic “Nicolae Bolcaș” (LPVNB) a fost ediția a IV-a. Prin donațiile primite de la foști absolvenți ai acestor trei licee precum și sponsorizări de la companii locale am putut premia 22 de absolventi!

În plus dacă până acuma bursele de merit se acordau absolvenților de liceu, de anul acesta programul nostru s-a extins și a cuprins  absolvenții de clasa a VIII-a din CNSV și Școală Gimnazială ”N. Popoviciu”-Beiuș. Astfel au primit burse de merit 7 elevi absolvenți de cls. a VIII-a cu rezultate remarcabile obținute pe parcursul anilor de gimnaziu.

2 emanuela sferle si adrian ciornaEmanuela Sferle, șefa de promoție CNSV și bursier Alerg pentru o cauză în toți anii de liceu, a fost dublu răsplătită pentru munca ei cu 2 burse de merit pentru rezultatele deosebite obținute la limba franceză și muzică.  "Este greu să găsesc cuvinte, sunt foarte emoționată până la lacrimi și fericita că Dumnezeu a binecuvântat această zi chiar dacă a plouat puțin, totul a fost foarte bine. Doresc să le mulțumesc profesorilor că fără dumnealor nu reușeam", a spus Emanuela.

S-au văzut lacrimi pe fețele multor profesori, elevi și părinți odată cu terminarea celor 4 ani de liceu iar zborul baloanelor colorate spre cer a simbolizat zborul acestor tineri minunați spre zări universitare.

” Felicităm elevii premiați datorită ajutorului minunat al donatorilor noștri iar fiecărui absolvent îi dorim numai bine la examenele de bacalaureat din săptămâna aceasta” – a spus Adrian Ciorna, președintele asociației Bunul Samaritean.

Încă odată mulțumiri donatorilor fără de care nu am fi putut acorda aceste burse:

Horia Degău, Vladimir Martinov, Marius Moisescu, Cosmin Duma, Florian Șerb, fam. Dr. Haidu Dorina și Sorin, dr. Călin Moș, dr. Felix Lerințiu, Viorică Diniță, Erna Laza, Alin Peti, Ciprian Toma, Adrian Popa, Iulian Sferle, Tiberiu Feneși, Anonim, Ioan Degău, SC Pantano SRL (Ghiță Crăciun, Florin Fășie), SC Monbris SRL (dl. Briscan Marcel), dl. director adjunct Dacian Moruț și cadre didactice de la LPVNB, fam. Pelea, Anonim, Felix Tal, Alexandru Degău, Aurica Liga, Ioan Bătrân, av.Viorel Butaș, Marinică Bulc, Sorin Briscan, Florina Pop, Silviu Șerb, Nicoleta Sere, Gheorghe Turle.

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.