Alerg pentru o cauză

facebook instagram twitter youtube linkedin

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză.

alerg pentru o cauza 2018Toamna aceasta ne aduce edița a VIII-a a evenimentului nostru. În perioada 02-03 noiembrie 2019, Remus Sime împreună cu Asociaţia Bunul Samaritean organizează o nouă alergare - ştafetă pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş.

Ştafeta va porni sâmbată dimineață, 02 noiembrie 2019 din Parcul Botanic din Timişoara şi se va sfârşi duminică după amiază, 03 noiembrie 2019 în centrul Beiuşului.

Traseul este împărţit în ture de câte 5 kilometri pentru a da şansa fiecărui om care doreşte să susţină proiectul să alerge împreună cu noi pentru burse.

Fiecare susţinător îşi poate alege o tură sau mai multe pe care să o (le) alerge şi îşi încurajează prietenii să îl sprijine, donând pentru proiect. Înscrieri ca şi alergători fundraiseri (ce atrag fonduri) se fac pe site-ul www.alergpentruocauza.ro sau cu linkuri mai jos.

Toamna aceasta credem și sperăm să fie rodnică în a aduna fonduri pentru bursele necesare multor elevi vulcaniști cu medii generale peste 9 și venituri modeste.

 

  Sponsorizează un prieten!      Regulamentul evenimentului    Alergători înscriși       Participanți validați       Citește mai mult!  

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.