Abonează-te la newsletter

facebook instagram twitter youtube linkedin

Subscribe to Newsletter in English

În calitate de donator, sponsor sau prieten al Asociației Bunul Samaritean Beiuș, ne dorim să vă ținem la curent cu activitatea noastra, să vă împărtășim rezultate și noutăți cu privire la programele noastre, povești ale beneficiarilor și să vă trimitem invitații pentru evenimentele și inițiativele noastre.

* indica campurile necesare

Asociația Bunul Samaritean Beiuș va folosi informațiile pe care ni le furnizați în acest formular pentru a vă contacta cu privire la activitatea noastră (incluzând noutăți cu privire la programele noastre, povești ale beneficiarilor, invitații la evenimentele și inițiativele noastre). Vă rugăm să ne precizați prin ce metode sunteți de acord să vă contactăm.

Vă puteți schimba oricând opțiunile cu privire la modul în care putem păstra legătura, accesând link-urile de la finalul fiecărui email pe care îl primiți din partea noastră sau printr-o notificare la adresa de email info@goodsamaritan.ro. Informațiile dumneavoastră vor fi tratate cu respect și confidențialitate.

Noi folosim Mailchimp ca și platforma de marketing. Apasând butonul de mai jos vă exprimați acordul că datele dvs. personale să fie transferate către Mailchimp spre procesare. Puteți afla aici mai multe detalii despre practicile Mailchimp de confidențialitate.

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.