Asistență Scolară

facebook instagram twitter youtube linkedin

Asistență ScolarăDată fiind situația economică grea din România, familiile cu venituri mici au probleme mari atunci când vine vorba de asigurarea fondurilor pentru multe din nevoile de bază ale familiei. Copiii sunt probabil cei mai vulnerabili membri ai familiei. Este greu să îi explici unui copil de ce mama și tata nu îl pot trimite la școală și de ce nu pot să îi asigure cele minim necesare în ceea ce privește îmbrăcămintea, mâncarea și cele necesare pentru școală. Pentru a ne asigura că cei proveniți din familii defavorizate și copiii orfanilor au parte de un start echitabil, noi ne dorim să îi ajutăm cu cele necesare pentru școală pentru a avea acces deplin la oportunitățile educaționale.

COST

Fiecare copil primeşte 100 lei sprijin financiar pentru a-și acoperi cheltuielile legate de rechizite şcolare, ghiozdan și uniforma.

În cadrul acestui program, Bunul Samaritean parteneriază şi cu câteva organizații locale/naționale care sunt specializate în programe educaționale și prevenirea abandonului școlar.

Vedeți galeria foto

 

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.