Noutăți

facebook instagram twitter youtube linkedin

craciun 2019

Este vremea din an în care să reflectăm la nașterea Domnului Hristos și la mesajul adus de El umanității. Este vorba de un mesaj al împăcării, dragostei și speranței. Din exemplul Său învățăm să slujim cu modestie și credință celor care se întâmplă să se fi născut în condiții mai puțin fericite.

La  Bunul Samaritean reflectăm acum la copiii săraci ce locuiesc cu familiile lor în condiții mizere și au lipsuri de Crăciun, la tineri fără familie ca și Irina, care au crescut într-un orfelinat și sunt tot singuri 20 de ani mai târziu, la elevii de liceu ca și Adriana ce are 14 frați dar totuși are media peste 9 la școală și învață bine deși e greu acasă, la zecile de copii dintr-un  cartier ce au nevoie de un spațiu special dedicat dezvoltării lor armonioase.

A vrea să faci ce este cel mai bine pentru copii este firesc dar adeseori imposibil de unul singur. De aceea, pentru copiii pe care îi putem ajuta, pentru toți cei în nevoie ce ne ies în cale avem nevoie de ajutorul tău! Mulțumim mult pentru ajutorul anterior și te rugăm îndreaptă-ți inima de sărbători și în perioada de după către cei pe care îi ajutăm în cadrul misiunii noastre.

Încheiem dorindu-ți Crăciun fericit și un An Nou, un 2020 binecuvântat!

Echipa Bunul Samaritean 

 Donează Astazi!

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.