Noutăți

facebook instagram twitter youtube linkedin

craciun 2019

In condițiile din 2020 ne-am ancorat în nădejdea că totuși, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul va fi bine. Astfel am continuat cu misiunea noastră adaptându-ne noilor condiții. Mai jos sunt fotografii cu unele dintre cele pe care le-am ajutat în 2020.

Încheiem dorindu-ți Crăciun fericit și un An Nou, un 2021 binecuvântat!

 Donează Astazi!

 

craciun 2019

Este vremea din an în care să reflectăm la nașterea Domnului Hristos și la mesajul adus de El umanității. Este vorba de un mesaj al împăcării, dragostei și speranței. Din exemplul Său învățăm să slujim cu modestie și credință celor care se întâmplă să se fi născut în condiții mai puțin fericite.

La  Bunul Samaritean reflectăm acum la copiii săraci ce locuiesc cu familiile lor în condiții mizere și au lipsuri de Crăciun, la tineri fără familie ca și Irina, care au crescut într-un orfelinat și sunt tot singuri 20 de ani mai târziu, la elevii de liceu ca și Adriana ce are 14 frați dar totuși are media peste 9 la școală și învață bine deși e greu acasă, la zecile de copii dintr-un  cartier ce au nevoie de un spațiu special dedicat dezvoltării lor armonioase.

A vrea să faci ce este cel mai bine pentru copii este firesc dar adeseori imposibil de unul singur. De aceea, pentru copiii pe care îi putem ajuta, pentru toți cei în nevoie ce ne ies în cale avem nevoie de ajutorul tău! Mulțumim mult pentru ajutorul anterior și te rugăm îndreaptă-ți inima de sărbători și în perioada de după către cei pe care îi ajutăm în cadrul misiunii noastre.

Încheiem dorindu-ți Crăciun fericit și un An Nou, un 2020 binecuvântat!

Echipa Bunul Samaritean 

 Donează Astazi!

ziua1 bbt 2019Prima Zi

A început săptămâna de voluntariat Bucovina Blitz. Cu partenerul nostru la Rădăuți, Asociația “Door to Home”, construim pentru familii in nevoie de o locuința! ❤️

Mai multe fotografii de la prima zi puteți gasi aici: https://www.facebook.com/bunulsamariteanbeius/posts/2875170779164010 

 

 

4 Bursieri MERIDIS CTIC 2019 Profesori si Nikki CiornaSfarșitul lunii mai și începutul lunii iunie au fost pline de sărbători pentru liceele din țară, în timp ce elevii din clasa a XII-a au sărbătorit absolvirea liceului. În timp ce sute de elevi, părinți, profesori și prieteni s-au strâns împreună pentru a sărbători sfârșitul anului școlar, Bunul Samaritean Beiuș a avut plăcerea de a participa la festivități și de a-și continua tradiția în acordarea burselor de merit de 1200 lei pentru elevii de top.

Anul acesta, Bunul Samaritean a avut motiv de dublă sărbătoare, a celebrat două aniversări: ediția a X-a a burselor de merit la CNSV și ediția a V-a la CTIC în timp ce pentru Liceul Vocațional Pedagogic “Nicolae Bolcaș” (LPVNB) a fost ediția a IV-a. Prin donațiile primite de la foști absolvenți ai acestor trei licee precum și sponsorizări de la companii locale am putut premia 22 de absolventi!

În plus dacă până acuma bursele de merit se acordau absolvenților de liceu, de anul acesta programul nostru s-a extins și a cuprins  absolvenții de clasa a VIII-a din CNSV și Școală Gimnazială ”N. Popoviciu”-Beiuș. Astfel au primit burse de merit 7 elevi absolvenți de cls. a VIII-a cu rezultate remarcabile obținute pe parcursul anilor de gimnaziu.

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.