Noutăți

facebook instagram twitter youtube linkedin

ziua1 bbt 2019Prima Zi

A început săptămâna de voluntariat Bucovina Blitz. Cu partenerul nostru la Rădăuți, Asociația “Door to Home”, construim pentru familii in nevoie de o locuința! ❤️

Mai multe fotografii de la prima zi puteți gasi aici: https://www.facebook.com/bunulsamariteanbeius/posts/2875170779164010 

 

 

4 Bursieri MERIDIS CTIC 2019 Profesori si Nikki CiornaSfarșitul lunii mai și începutul lunii iunie au fost pline de sărbători pentru liceele din țară, în timp ce elevii din clasa a XII-a au sărbătorit absolvirea liceului. În timp ce sute de elevi, părinți, profesori și prieteni s-au strâns împreună pentru a sărbători sfârșitul anului școlar, Bunul Samaritean Beiuș a avut plăcerea de a participa la festivități și de a-și continua tradiția în acordarea burselor de merit de 1200 lei pentru elevii de top.

Anul acesta, Bunul Samaritean a avut motiv de dublă sărbătoare, a celebrat două aniversări: ediția a X-a a burselor de merit la CNSV și ediția a V-a la CTIC în timp ce pentru Liceul Vocațional Pedagogic “Nicolae Bolcaș” (LPVNB) a fost ediția a IV-a. Prin donațiile primite de la foști absolvenți ai acestor trei licee precum și sponsorizări de la companii locale am putut premia 22 de absolventi!

În plus dacă până acuma bursele de merit se acordau absolvenților de liceu, de anul acesta programul nostru s-a extins și a cuprins  absolvenții de clasa a VIII-a din CNSV și Școală Gimnazială ”N. Popoviciu”-Beiuș. Astfel au primit burse de merit 7 elevi absolvenți de cls. a VIII-a cu rezultate remarcabile obținute pe parcursul anilor de gimnaziu.

social mediaÎn ultimele săptămâni am luat hotărârea să devenim mai vizibili în lumea virtuală și să aducem acolo mesajul despre misiunea Bunului Samaritean.

Daca ai un cont pe oricare dintre platformele de media socială atunci știi ce ai de făcut..... apreciază, urmărește, distribuie!

Vă urez un cald și din suflet "La Mulți Ani" cu ocazia Zilei Internationale a Femeii – 8 Martie!

flowers 8 martie

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.