Donații

facebook instagram twitter youtube linkedin

Nikki and AdelaExistă multe posibilităţi de a susţine Bunul Samaritean şi de a ajuta copiii şi tinerii care fac parte din programele noastre pentru a avea o viaţă mai fericită. Lăsaţi inima să vă ghideze şi veţi găsi calea cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Puteţi alege dintre varinatele de mai jos:

  • Faceţi o donaţie după posibilităţile dumneavoastră.  Puteţi face o donaţie în conturile noastre prin transfer bancar (detalii bancare sunt mai jos) sau prin paypal.

 

Transfer bancar Donează online in USD

 Donaţii deductibile din SUA Donează online in EUR

 

  • Donaţi regulat – lunar, trimestrial sau semestrial. Contactaţi banca dvs. şi completaţi formularul de direct debit prin intermediul căruia puteţi face donaţii repetitive cu suma şi frecvenţa aleasă de dvs.
  • Sponsorizaţi un tânăr sau un copil cu costurile de bază pe perioadă de un an. Prin donaţia dvs. de 600 lei pe lună, pentru 12 luni, un orfan în nevoie va putea să primească hrană, igienă, medicamente şi i se asigură adăpost/ chirie şi plată utilităţilor. În această perioadă tânărului i se oferă educaţie vocaţională, formarea îndemânărilor necesare integrării din punct de vedere social şi profesional în societate.
  • Redirecţionaţi 3,5% din impozitul dumneavoastră pe venit. Descărcaţi şi completaţi formularul 230 (pentru salariaţi și pensionari) sau declarația unica şi trimiteţi-l la ANAF.

 Redirecţionaţi 3,5%

 

  • Deveniţi un Ambasador Samaritean. El/ea este un prieten al organizaţiei care împărtăşeşte viziunea noastră şi alege să facă o diferenţă în viaţa celor nevoiaşi, astfel susţinând un program sau un proiect anume sau activităţile noastre în general. Pentru multe informaţii referitor la programul Ambasador Samaritean dați clik pe butonul mai jos.

Deveniţi un Ambasador Samaritean

 

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.