Burse de merit și sociale

facebook instagram twitter youtube linkedin

burse apoc 2018Inițiat de Remus Sime în 2012 și continuat cu un parteneriat cu asociația noastră ulterior, programul sprijină elevii din C.N. Samuil Vulcan Beius. Bursele sociale si de merit Alerg pentru O Cauză in valoare de 1.200 ron merg la elevii beneficiari ajutându-i cu lipsurile lor în ce priveste transport, manuale, imbrăcăminte, alimente, etc.

Elevii beneficiari provin din familii unde părinții sunt șomeri sau au venit doar din gospodăria, alții sunt bolnavi cu pensie de boală foarte mica sau sunt familii cu un singur intreținător (părinți divorțați sau decedați). Adeseori elevii provin de la țara cea ce presupune locuri de munca reduse, condiții de locuit mai grele (fără toaleta în casă, etc.), costuri și dificultăți mai mari pentru a se deplasa la școală. Adeseori veniturile insuficiente al părinților limitează posibilitățile lor de a se pregati pentru facultate, de-ași dezvolta potențialul sau chiar prezinta risk pentru a se menține la școala. Cu toate acestea elevii reuşesc să aibe rezultate foarte bune la învăţătură precum și la olimpiade și diverse concursuri.

COST DE SPONSORIZARE

1.350 ron per bursă de acordat (1.200 ron primiţi de elev, 150 ron costurile de administrare, promovare şi programatice aferente). Un donator poate contribui una sau mai multe burse ori fracţiuni.

Vedeți galeria foto Alerg pentru o Cauză

Donează astazi online in RON prin Galantom, sponsorizând un prieten care aleargă: https://bunulsamaritean.galantom.ro/event-projects/view?id=2102 sau prin alte metodele disponabile mai jos.

Donează in USD prin paypal Donează in EUR prin paypal Donează prin transfer bancar

 

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.