Ghiozdane pentru zambete

facebook instagram twitter youtube linkedin

rechiziteDată fiind situația economică grea din România, familiile cu venituri mici au probleme mari atunci când vine vorba de asigurarea fondurilor pentru multe din nevoile de bază ale familiei. Copiii sunt probabil cei mai vulnerabili membri ai familiei. Este greu să îi explici unui copil de ce mama și tata nu îl pot trimite la școală și de ce nu pot să îi asigure cele minim necesare în ceea ce privește îmbrăcămintea, mâncarea și cele necesare pentru școală.

Pentru a ne asigura că cei proveniți din familii defavorizate și copiii orfanilor au parte de un start echitabil, noi ne dorim să îi ajutăm cu cele necesare pentru școală pentru a avea acces deplin la oportunitățile educaționale. Așa se face că vara este o perioada foarte plina pentru noi la Bunul Samaritean legat de strângerea fondurilor necesare pentru acest program. De obicei la începutul lui septembrie părinții elevilor se pregătesc pentru începerea noului an școlar - înlocuiesc ghiozdanele mici sau învechite, scot hainele și încălțamintele rămase mici copiilor lor și cumpăra rechizitele școlare necesare. Mulți dintre dvs. care citiți aceste rânduri poate că v-ați putea găndi la a dona suma necesară pentru rechizite școlare, uniforma, adidași pentru un copil în nevoie. Sau dacă preferați ați putea cumpăra două pachete de rechizite școlare în loc de unul sau poate două ghiozdane, unul dintre care ați putea dărui unei familii defavorizate. Oricare dintre modalități ați alege ar fi de mare ajutor și ar face bucurie imensa pentru un copil sau un adolescent de a avea lucruri noi și frumoase pentru a nu se simți stigmatizat de a merge cu haine sau ghiozdan învechite sau a colora cu creioane de proasta calitate. Aceste lucruri, credeți sau nu, au impact asupra calității educației și stima de sine a copilului. Nu putem schimba viața tuturor elevilor necăjiși dar cu siguranță putem schimba viața unui copil de lângă noi.

Alăturați-vă nouă și donați sau strângeți fonduri astfel încât copii proveniți din familii aflate în dificultate să aibe cele necesare pentru noul an școlar!

Ghiozdanul cu rechizite pentru copii din clasele primare este in valoare aproximativa de 130 lei iar cel pentru copii de gimnaziu/liceu este in valoare aproximativa de 200 lei. 

Donează on-line   Transfer bancar   Dăruiește ziua ta   

#ghiozdanepentruzambete

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.