Apeluri

facebook instagram twitter youtube linkedin

PROGRAMUL MEDICAL

Fondul de sănătate al asociației Bunul Samaritean sprijină beneficiarii noștri astfel:

  • Asigură legătura dintre ei și furnizorul de servicii medicale acordând astfel asistenţa pe tot parcursul investigaţiilor şi a tratamentului şi asigurându-se de bunul lor mers
  • Plata consultațiilor/testelor periodice pentru bolnavii cronici, operații atunci când este cazul, precum și tratamentul post-operatoriu și fizioterapie
  • Asigură unde este necesar ajutor financiar pentru cumpărarea de medicamente

O sponsorizare medicală depinde de gravitatea bolii, tratamentul necesar și medicamentele prescrise. Aceasta variază între 300 lei pentru tratamente şi analize medicale speciale, până la 2.500 lei plată pentru operații şi tratamentul post-operator. Când vine vorbă de sănătate răspunsul nostru nu poate întărzia de aceea pentru noi este vital de a dispune de fonduri pe acest program pentru a putea reacționa profesional și la timp.

doctor and irinamedical

Faceți o donație pentru acest program aici:

   Transfer bancar

 

PROGRAMUL DENTAR

Bunul Samaritean colaborează cu dentiștii locali care pot să facă intervențiile stomatologice necesare pentru orfani. Nu numai un aspect nou, ci și o stare de sănătate mult mai bună le-au fost oferite celor care au beneficiat de asistență stomatologică până acum. Un nou proiect ar ajuta cel puțin alte 5 persoane cu un cost pe persoană ce variază între 1500 lei și 4500 lei.

teeth 3bteeth 3a  

Faceți o donație pentru acest program aici:

   Transfer bancar

 

INTEGRARE SOCIO-PROFESIONALĂ

– programe de urgență pentru tineri proveniți din orfelinateprepare meals

  • 450 lei acoperă costurile pentru 3 mese pe zi, lunar, până află un serviciu
  • 180 lei o chirie iar 50 lei sunt utilităţile pe lună
  • 825 lei sunt serviciile sociale pe lună. Fără muncă continua a unui asistent social care să intervină în viața celor în nevoie, e imposibil. Astfel organizația are nevoie și de fonduri care să acopere aceste costuri precum și unele costuri programatice (costuri de deplasare pentru aflare loc de muncă, obţinere acte identitate, adeverinţe, acte medicale, comunicare telefonică, etc.)

 

 

Faceți o donație pentru acest program aici:

   Transfer bancar

 

Oferim o șansă. Transferăm îndemânări. Construim un viitor mai bun.